Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود امانی طهرانی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره آموزش‌ سایر زبان‌ها به جز انگلیسی در مدارس توضیح داد: مصوبه شورای‌عالی آموزش‌وپرورش در این زمینه صریح است، زبان‌های مجاز خارجی برای تدریس فقط انگلیسی نیست بلکه مجوز تدریس چند زبان دیگر هم وجود دارد.

وی افزود: در صورت وجود متقاضی برای یادگیری سایر زبان‌ها، امکان و مجوز ارائه و تدریس در مدارس وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل شورای‌عالی آموزش‌وپرورش ادامه داد: در کنکور هم یکی از گزینه‌های انتخابی دانش‌آموزان زبان‌های دیگر مانند فرانسه و آلمانی است، همچنین اگر مقرره جدید کنکور آماده شود، دروس عمومی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی آنها ارزیابی می‌شود و دیگر در این مصوبه جدید درس زبان خارجه در آزمون کنکور لحاظ نمی‌شود.

در کنکور هم یکی از گزینه‌های انتخابی دانش‌آموزان زبان‌های دیگر مانند فرانسه و آلمانی است

امانی طهرانی یادآور شد: تنها مسئله این بخش وجود دانش‌آموزان متقاضی در سایر زبان‌هاست، زیرساخت‌ها برای تدریس زبان‌های دیگر فراهم است.

وی همچنین درباره وجود معلمان سایر زبان‌ها در آموزش‌وپرورش اظهار کرد: اگر دانش‌آموزان متقاضی یادگیری سایر زبان‌های خارجه وجود داشته باشند، معلم را هم می‌توان برای آنها فراهم کرد.

دبیرکل شورای‌عالی آموزش‌وپرورش ادامه داد: قالب‌های بسیاری برای انتخاب معلم وجود دارد، حتی برای این درس از معلم حق‌التدریس را هم می‌توان استفاده کرد اما مسئله عمده‌ای که در کشور در مقام عمل اتفاق افتاده است، این است که تقریباً زبان‌های دیگر متقاضی ندارد.

امانی طهرانی خاطرنشان کرد: سایر زبان‌ها در کشور در دوره‌ای متقاضی داشتند، به همین دلیل گروه‌های زبان آلمانی و فرانسه داشتیم اما به‌تدریج که تقاضا کم شد، این گروه‌ها هم حذف شدند.

وی افزود: تقاضا از احساس نیاز دانش‌آموزان و خانواده‌ها ایجاد می‌شود و یک چیز تحمیلی از بیرون نیست، امروز فضای رسانه‌ای و بین‌المللی در حول زبان انگلیسی شکل‌گرفته، بنابراین افراد نسبت خود را با آن می‌سنجند و به این دلیل تقاضا برای سایر زبان‌ها کاهش‌یافته است.

دبیرکل شورای‌عالی آموزش‌وپرورش ادامه داد: پیش‌ازاین مدارسی برای ارائه زبان‌های خارجی وجود داشت اما به‌تدریج متقاضی زبان‌های دیگر از بین رفت.

امانی طهرانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پیشنهاد در حال بررسی این است که اگر دانش‌آموزانی تقاضای زبان‌های دیگر را داشتند، بتوانند از آموزشگاه‌های مجازی مانند کانون زبان ایران که مورد تأیید آموزش‌وپرورش و وابسته به کانون پرورش و فکری هستند، از بسترهای آموزش سایر زبان‌ها استفاده کنند و ما هم بر مدارک و نمرات مراکز مهر تأیید بزنیم.

به گزارش ایرنا،  مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیاناتی که در دیدار معلمان، فرهنگیان و مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ فرمودند که این اصرار بر ترویج زبان انگلیسی در کشور ما یک کار ناسالم است. بله، زبان خارجی را باید بلد بود امّا زبان خارجی که فقط انگلیسی نیست، زبان علم که فقط انگلیسی نیست. چرا زبان‌های دیگر را در مدارس به‌عنوان درس زبان معیّن نمی‌کنند؟ چه اصراری است؟

بنابراین در راستای توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، توجه به سایر زبان‌ها و آماده‌سازی کتاب‌های درسی زبان‌های دیگر به جز انگلیسی هم در دستور کار قرار گرفت

بنابراین احمد محمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی به ایرنا اعلام کرد که آموزش زبان فرانسه قرار است در یک یا دو مدرسه غیردولتی و بخشی از مدارس دولتی از مهرماه اجرا شود.

محمودزاده یادآور شد: آموزش زبان فرانسه از پایه هفتم آغاز می‌شود و همچنان با رشد دانش‌آموزان تا کنکور، همین درس را در مدرسه آموزش می‌بینند و در نهایت در کنکور سراسری هم به‌جای زبان انگلیسی، زبان فرانسه را امتحان می‌دهند.

وی افزود: دانش‌آموزان هر زبانی را که در مدرسه بیاموزند، همان را در کنکور سراسری هم امتحان می‌دهند.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: امسال اولویت‌بندی آموزش زبان فرانسه در یک مدرسه غیردولتی بود که استان‌ها بیشتر از یک مدرسه را اعلام کردند و احتمال دارد که به ۲ مدرسه غیردولتی در سطح کشور برسیم؛ البته هنوز آمار قطعی از مدارس دولتی مشخص نیست.

برچسب‌ها مدارس بازگشایی مدارس کتاب درسی وزارت آموزش و پرورش پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس کتاب درسی مدارس بازگشایی مدارس کتاب درسی وزارت آموزش و پرورش شورای عالی آموزش وپرورش آموزش وپرورش ادامه زبان های دیگر امانی طهرانی سایر زبان ها دانش آموزان زبان فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۲۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • شرط تأمین زمین ۹۲ هزار متقاضی مسکن ملی در کردستان+فیلم
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان